Hämmentävä video: Mies käytti pulua aseena katutappelussa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahden miehen välinen kärhämä sai taatusti odottamattoman käänteen viraalina levinneellä videolla. Toinen miehistä päätyy käyttämään aseenaan pulua.

Iso-Britannian Liverpoolissa kuvatulla videolla kaksi humalaista miestä on ajautunut yhteenottoon McDonald’sin edessä. Lopulta toisen, t-paitaan pukeutuneen miehen ystävä yrittää puhua hänelle järkeä. Se onnistuu, ja hän näyttää vetäytyvän pois.

Lyhythiuksinen kuumakalle lähtee kuitenkin seuraamaan edelleen t-paitaista miestä. Niinpä hän päättää puolustautua vielä kerran poimimalla maasta kuollen pulun, ja heittämällä sen vastustajaansa kohti. Viereisellä terassilla istuvat ihmiset eivät voi muuta kuin tuijottaa tilannetta ihmeissään.

– En voi uskoa että hän heitti kuolleen pulun, videon Facebookissa jakanut ovimies kirjoitti.

 

can't believe he threw a dead pigeon!! 🤣🤣🤣

Publiée par Kwasie Mensah sur Jeudi 15 août 2019