Janni Hussi bikineissä aurinkolomalla – kuva puhuu puolestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi sittemmin, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä. Nyt Janni keskittyy jo täysillä töihin.

View this post on Instagram

Mihin sun aika menee tällä hetkellä? Meneekö se oikeesti niihin juttuihin, jotka on sulle tärkeitä ja sellaisiin ihmisiin, joista saat energiaa? Entä oletko jättänyt yrittämättä, koska pelkäät kuitenkin epäonnistuvasi tai joku on joskus sanonut sinulle, että et osaa? . . Kiireisessä arjessa me monesti mennään niin kovalla vauhdilla, että ei edes huomata mitä ympärillä tapahtuu. On kiire suorittaa. Siksi on ollut innostavaa huomata, miten keskustelu myös mielen hyvinvoinnista on lisääntynyt. 🙏🏻 . . Kysyntää life coaching puolelle on ollut paljon ja siksi myös Journey -perhe laajenee henkisen hyvinvoinnin pariin. Koska haluan, että valmennukset ovat parasta mahdollista laatua, halusin mukaan valmentajan, joka on rautainen ammattilainen life coachingin parissa. Siksi Journey with Janni 3 voisi yhtä hyvin olla Journey with Janni&Maija. @maijahenriikka 🧡 . . Journey 3 on edeltäjiensä tapaan mobiili applikaatiossa oleva valmennus, joka kulkee mukanasi puhelimessa minne ikinä menetkin. Alustana toimii vanha tuttu @syketribe. Journey 3:een osallistuminen ei edellytä aikaisempien valmennusten suorittamista, vaan voit hypätä mukaan suoraan lennosta. 🕊 (Journey 1 treenivinkit, Journey 2 ruokavinkit, Journey 3 life coaching vinkit ja harjoitukset). . . Journey 3 pitää sisällään: . 💥 8 viikon vaihtuvat treeniohjelmat 💥 Ruokavalio, jossa mukana valmiita reseptiehdotuksia 💥 Joka viikko uusi Life coach -harjoitus, joissa aiheina 1. Arvot ja ajankäyttö 2. Motivaatio 3. Tavoitteet ja niiden saavuttaminen 4. Stressin hallinta 5. Energiaa arkeen 6. Voittajaksi 7. Olet arvokas 8. Vapaudu rajoittavista uskomuksistasi 💥Laajan liikepankin sekä videoina että kuvina, joista pääset aina tarkistamaan liikkeet vaikka kesken treeninkin 💥Kehityksen seuranta 💥Itsearviointi 💥Treenipäiväkirja . . Journey 3 vielä tänään ja huomenna Early Bird kampanjassa 69,90€ (tarjous loppuu 3.9 klo 23:59). 🐥 Startti ensi viikon maanantaina 9.9! Valmennukseen pääset tutustumaan lisää profiilin linkistä. 🧡 . . #Journey3 #Journeywithjanni #journey #syketribe #onlinecoaching #coach #lifecoach #wellness #feelgood #workout #wellness #lifestyle

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Parhaillaan Hussi poseeraa tuoreessa päivityksessään aurinkoisissa maisemissa bikineissä ja pohtii päivityksensä yhteydessä miten ihmiset kuluttavat aikaansa. Janni kysyy meneekö hänen seuraajiensa aika juttuihin, jotka ovat itselle tärkeitä ja ihmisiin, joista saa energiaa.

View this post on Instagram

Se ois syksy nyt! 🍁 Lapsuudessa kesät kesti ikuisuuden, nyt ne menee ohi nopeammin kun Bottas on maalissa Monacon GP:ssä. 🏎 . . Syksy on kaikin puolin ihanaa aikaa kun illat alkaa hämärtyä ja saa kaivaa tunnelmaa luovat viltit ja kynttilät esiin. Mikään ei oo rentouttavampaa, kun nauttia vapaapäivästä hyvän kirjan ja kahvipannullisen kera sängynpohjalla. ☕️🧡 . . Meillä makkarissa ilmeen kruunaa kaunis @unikulmafinland sängynpääty, joka pehmentää koko makuuhuoneen tunnelmaa. Mulla on ollut Unikulman sänky jo vuosia, mutta sängynpääty on aina jäänyt hommaamatta. Nyt kuitenkin kun ollaan laitettu oma pesä alusta loppuun asti uusiksi (kaikki muu lähti vaihtoon paitsi mies ja sänky), oli sängynpääty aivan must have. 🥰 . . Rentouttavaa syksyn ensimmäistä päivää! 😘 @unikulmafinland #unikulma #mitenteillänukutaan #makuuhuoneensisustus #sänky #makuuhuone #tuotesaatu

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on