Naisen vagina repesi vesiliukumäessä – lääkärit järkyttyivät näystä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Perheensä kanssa Espanjan Benidormissa sijaitsevaan Aqualandia-vesihuvipuistoon matkustanut brittinainen Monu Bhagat kertoo vaginansa revenneen vesiliukumäessä. Hän oli laskenut sadan kilometrin tuntivauhtia kulkevasta vesiliukumäestä, joka on 28 metriä korkealla.

Hurjapäisiä tempauksia rakastava Monu oli perheestään ensimmäinen, joka uskaltautui huimaan vesisyöksyyn. 38-vuotias nainen, hänen 11- ja 13-vuotiaat tyttärensä sekä Sumit-aviomies olivat odottaneet lomaa innolla. Perheenäiti kuitenkin huomasi nopeasti mäenlaskun jälkeen, ettei kaikki ollut kunnossa.

Hän nousi uima-altaasta ja naisen haaroista alkui pulputa verta. Monu hakeutui ensiapuhenkilökunnan luokse. He eivät ottaneet oireita vakavasti, vaan antoivat naiselle sideharsoja, ja kehoittivat häntä menemään taksilla läheiseen sairaalaan. Nainen hillitsi itsensä ja kipunsa, koska ei halunnut pelästyttää perhettään ja pilata kaikkien lomaa.

Sairaalaan päästyään naisen sideharso oli veren uittama ja hän itki kivusta. Lääkärit ottivat asian erittäin vakavasti ja löysivät naisen vaginasta yli seitsemän senttimetriä pitkän repeämän, mikä oli muodostunut ilmeisesti veden liiallisesta voimasta. Hänelle pantiin tikkejä ja nainen joutui olemaan loppuloman vuoteen oma, The Sun uutisoi.