Uskovainen Ville nimettiin BB-talon varkaaksi – joutuu rikkomaan moraaliaan

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi -talon asukkaat saivat eilen kaksi kolikkokippoa huolehdittavakseen viikkotehtävää varten. Big Brother antoi kuitenkin Tuulalle ja Helmerille varjotehtävän, jossa heidän tuli varastaa kulhoista rahaa. Valitettavasti Tuula jäi teoistaan kiinni.

Big Brother -talossa järjestettiin kuulustelut eilen illalla tapahtuneen kolikkovarkauden vuoksi. Tuula jäi kiinni ja hän sai ylleen vangin asun ja kahleet. Samassa Big Brother järjesti katsojille pikaäänestyksen uudesta varkaasta. Ihmiset äänestivät salatehtävään hartaan kristityn, Villen.

Ville sai 25 prosenttia katsojien äänistä. Uskonnollinen mies on aiemmin sanonut, että hän ei tule rikkomaan talossa moraaliaan tai Kymmentä käskyä. Varkaus on kuitenkin olennainen osa viikkotehtävää ja hänen on pystyttävä myös valehtelemaan teoistaan uskottavasti. Asukkaat löivät 99 prosenttia viikkobudjetistaan vetoa, että he onnistuvat tehtävässä.