Mies piilotti huumeet nugettien sekaan – rasvainen tuoksu ei hämännyt poliisia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit olivat tutkineet 34-vuotiaan floridalaismiehen repun. Hän oli yöpynyt Tampan alueella sijaitsevassa hotellissa, kun viranomaiset olivat tehneet yllätysetsinnän miehen omaisuuteen aamuyöllä. Etsintä ei ollut turha.

Eric Little -nimisen miehen repusta löydettiin käytettyjä huumeruiskuja sekä rasiallinen Chicken McNuggets -pikaruokaa. Poliisit päättivät kurkata ruokarasian sisälle. Sieltä löytyi nugettien lisäksi huumausaineita.

Mies oli piilottanut rasvaisten kananugettien sekaan noin 7,5 grammaa metamfetamiinia ja pienen pussin fentanyylia. Hänet toimitettiin telkien taakse, josta hän vapautui odottamaan oikeuskäsittelyä maksettuaan 4.150 dollarin suuruiset lunnaat. Nugetit ja huumeet pidettiin todistusaineistona, The Smoking Gun uutisoi.