Asukas luuli murtovarkaan iskeneen – poliisia odotti asunnossa yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tavallinen kotikissa on aiheuttanut poliisioperaation Yhdysvaltojen Floridassa. Eräs kodinomistaja sattui nimittäin luulemaan harmitonta eläintä murtovarkaaksi. Collier Countyn poliisit hälytettiin kotiin, jossa asukas oli kuullut epäilyttäviä ääniä.

Hän pelkäsi kotinsa joutuneen murtovarkauden kohteeksi. Paikalle saapuneille poliiseille kuitenkin selvisi, että murtautuja oli varsin harmitonta sorttia. Kyseessä oli pieni mustavalkoinen kissa. Eläin toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan, jossa se todettiin mikrosirutetuksi.

Click Orlando -sivuston mukaan kodin omistaja oli kertonut kuulleensa ovellaan koputusta ja naukumista. Asukas oli kuitenkin kuvitellut naukumisen olevan murtovarkaan yritys hämätä häntä.

 

UPDATE: Great news! Our cat burglar was micro-chipped. He has been identified as Bones and our partners at D.A.S. are in…

Publiée par Collier County Sheriff's Office sur Lundi 2 septembre 2019