Aubrey O’day alastomana somessa – tähänkö on tultu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa.

View this post on Instagram

imma let you finish but..

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa nähty Aubrey O’Day on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvansa, jossa hän poseeraa täysin alastomana. Intiimipaikat on sensuroitu vain pienillä tähdillä. Paljastelusta tunnettu kurvitar on näemmä hylännyt jo loputkin vaatteensa seuraajia saadakseen.

Nainen on keinumassa pelkkiin stringeihin pukeutuneena. Alaosa hehkuu neonkeltaisena, ja kuvien perusteella voisi luulla katselevansa sosiaalisen median sijaan aikuisviihdesivustoa. Hänen seuraajamääränsä on kasvanut entisestään.