BB-talon ensimmäinen romanssi? He viihtyvät jo saman peiton alla

Big Brother · Terhi Piiroinen

BB-talon ensimmäisellä viikolla asukkaat on lähinnä tutustuneet toisiinsa. Osa asukkaista on tuonut itseään enemmän esille ja viihtynyt porukan keskipisteenä ehkäpä alkujännityksen vuoksi. Kolmekymppinen Eeva-Leena on osallistunut keskusteluihin aktiivisesti.

Useat BB-fanit ovat kiinnittäneet Eeva-Leenan käytökseen huomiota lähinnä siksi, että nainen näyttää jatkuvasti olevan makuuasennossa. Hän kuitenkin käyttää aktiivisesti puheenvuoroaan esimerkiksi talossa keskusteluissa olleisiin poliittisiin, uskonnollisiin ja seksuaalisuuten liittyviin aiheisiin. Lisäksi moni on huomannut Eeva-Leenan ja 24-vuotiaan Jukan lähentyneen.

Kaksikko on hieronut toisiaan iltojen aikana. Heidät on nähty yhdessä makailemassa jopa saman viltin alla viikkotehtävän vahtivuorollaan, jolloin Jukka kaappasi ”Eeviksen” lusikka-asentoon kanssaan. Nähtäväksi jää, syntyykö tässä talon ensimmäinen romanssi. Aiempina vuosina ja tuotantokausina Big Brother -ohjelmassa on nähty monenlaisia rakkaustarinoita.