DJ kohahdutti suosikkifestivaaleilla – seksiakti lavalla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen EDM-artisti Flume on noussut otsikoihin esiinnyttyään Burning Man -festivaaleilla. DJ nähtiin intiimeissä tunnelmissa tyttöystävänsä kanssa Yhdysvalloissa järjestetyn tapahtuman lavalla.

Flume nähtiin työntämässä lavalla kasvonsa tyttöystävänsä, Paige Elkingtonin pakaroiden väliin. Hetki päätyi videoksi, jonka Elkington jakoi Instagram-tarinoissaan. Video poistettiin nopeasti Instagramin sääntöihin vedoten.

Teon innoitti mitä ilmeisimmin fanin yleisössä pitelemä kyltti, jossa pohdittiin harrastaako Flume peräaukon nuolemista. Tapaus herätti runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja Flume alkoikin trendata Twitterissä.

Flume, oikealta nimeltään Harley Edward Streten, on australialainen elektronisen musiikin tuottaja. Hän on tehnyt yhteistyötä artistien, kuten Tove Lo, Lorde, Vince Staples ja Little Dragon kanssa.