Jymyjuoru! Guns N’ Roses saattaa säveltää musiikkia uuteen Terminaattori-elokuvaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marraskuussa ensi-iltansa saava Terminator: Dark Fate -elokuvassa nähdään elokuvasarjan toisesta osasta tuttuja elementtejä. Tuotannossa ovat mukana kaikki Terminator 2: Tuomion päivän tähdet. Tuoren huhu kertoo, että myös musiikista vastaisi aiemmin mukana ollut yhtye.

Uusin Terminaattori-elokuva saa ensi-iltansa pian. Valkokankaalla nähdään Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton ja Edward Furlong. Nyt australialaisella Guns N’Roses -fanisaitilla spekuloidaan, että yhtye olisi parhaillaan säveltämässä musiikkia seuraavan Terminaattori-elokuvan lopulliseen näytösversioon. Yhtye on päässyt katsomaan raakaversion ennen musiikin luomistyön alkamista.

Gunnareiden alkuperäisjäsenet, Slash ja Axl Rose, ovat tehneet nauhoituksia Rosen kotistudiossa. Heiltä on odotettu yhteenpaluun jälkeen uutta musiikkia kuin kuuta nousevaa, joten elokuvassa kuultu sävellys vastaisi monen fanin rukoukseen. Terminator: Dark Fate jatkaa juonellisesti siitä, mihin elokuvasarjan vuonna 1991 ilmestynyt kakkososa jäi. Elokuvassa kuultiin Guns N’ Rosesin kappale You Could Be Mine.

GnR approached for song on T3 soundtrack 💥Rumour💥http://www.gnrevolution.com/viewtopic.php?pid=320334#p320334A…

Publiée par GUNS OVER OZ – Australian Guns N' Roses fans. sur Mardi 3 septembre 2019