Konduktööri löysi 9 000 dollaria junasta – palautti ne omistajalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Matkustajien unohtaman omaisuuden löytäminen julkisista liikennevälineistä on niiden työntekijöille arkipäviää. Harva kuitenkaan todennäköisesti osaisi odottaa löytävänsä junasta 9,000 dollaria käteisenä.

Konduktööri Jerry Savino oli työskentelemässä junassa New Yorkin Long Islandilla, kun matkustaja ilmoitti löytäneensä unohdetun matkalaukun hattuhyllyltä. Sisällä oli asiakirjoja, lompakko ja kirjekuori, joka sisälsi 9,000 dollaria.

– Löydämme junista tavaraa päivittäin. Laukussa oli paljon virallisia papereita, mikä viittasi siihen ettei mistään rikollisesta ollut kyse, Savino kuvaili MSN-sivuston mukaan.

Rehtinä ihmisenä Savino toimitti laukun sisältöineen poliisille, joka puolestaa tavoitti sen omistajan. Rahojen omistajan henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Hänen kuitenkin kerrotaan olleen erittäin kiitollinen omaisuutensa löytymisestä.