Viikkotehtävä epäonnistui: BB-Ville sai muhkean potin varkaudesta – muut kilpailijat jäivät puille paljaille

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi 2019 -ohjelman ensimmäinen viikkotehtävä on päättynyt. Tehtävä epäonnistui, koska talossa olleet varkaat onnistuivat viemään rahnaa kilpailijoiden yhteisestä kassasta. Varkaat saavat pitää saaliinsa, kun muille kilpailijoille jää ainoastaan 2,90 euroa yhteensä käytettäväksi.

Eniten rahoja onnistui varastamaan harras kristitty Ville, joka myönsi tekonsa kilpailijoille. Hän saa varastamansa saaliin lisäksi 50 rahaa lisää omaan henkilökohtaiseen kassaan. Lisäksi hänellä on immuniteetti tämän viikon pudotusäänestyksessä.

Ville tulee myös saamaan merkittävän edun ensi viikon viikkotehtävään. Hän on sanonut varastaneensa kassasta yhteisen edun takia, koska uskoi rahnojen anastamisen olleen osa tehtävää. Moni on veikannut ensi viikon tehtävän liittyvän ulkona olemiseen, koska asukkaat ovat joutuneet rakentamaan BB-talon pihalle ulkokäymälän. Asukkaat ottivat Villen juonittelun vastaan yllättyneinä, mutta tietävät pelin hengen. Ilman varkaita kaikki olisivat voittaneet.