Huumeriippuvainen esitti poliisia – ratsasi kodin saadakseen itselleen huumeita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeriippuvainen mies on tuomittu hankittuaan kiellettyjä päihteitä epätavallisin ja aggressivisin keinoin. Hän ratsasi kahden muun käyttäjän kodin.

Australian Victoriassa asuva Daniel Thomas ja hänen apulaisensa pukeutuivat poliiseiksi ja tunkeutuivat kahden henkilön kotiin. Thomas huusi kyseessä olevan ratsia. Hän vaati asukkaita näyttämään, missä he piilottellivat huumeita.

Asukkaat luovuttivat valepoliisille metamfetamiininsa ja kannabiksensa. Thomas kuitenkin uskoi heidän edelleen pimittäneen huumeitaan ja alkoi hakata miehiä vasaralla. Asukkaat olivat hyökkäyksen jäljiltä niin huonossa kunnossa, että paikalle saapuneet todelliset poliisit luulivat alkuun heidän olleen kuolleita.

Poliisit onnistuivat myöhemmin paikantamaan Thomasin. Vielä pidätyshetkellä hän yritti uhkailla poliisia puukolla, kunnes tuli taltutetuksi etälamauttimella ja kaasusumuttimella. Hänet on The Age -lehden mukaan sittemmin tuomittu 11 ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.