Katuviulisti ja tanssijat kohtasivat New Yorkissa – lopputulos hivelee aisteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York on tunnettu sen kulttuuri-ilmapiiristään, musikaaleistaan ja taiteellisuudestaan. Kaduilla esiintyvät artistit ovat usein lahjakkaita henkilöitä, joiden tavoitteena on kiinnittää kykyjenetsijöiden huomio.

Toisinaan taitavat taiteilijat innostuvat toteuttamaan itseään spontaanisti ajasta tai paikasta riippumatta. Ainsley Brundage on intohimoinen tanssija, joka on sattumalta kohdannut Times Squarella kauniisti viuluaan soittaneen miehen. Brundage on julkaissut kohtaamisesta videon Instagramiinsa jo vuosi sitten, mutta se on lähtenyt nyt viraalisti leviämään.

Viulisti saa Brundagen ystävineen tanssimaan. Syntyy tilanne, mikä kuvastaa newyorkilaista tunnelmaa parhaimmillaan – lahjakkaat artistit toteuttavat viihdyttävää taidetta kaikkialla ja kaikkien iloksi. On vain yksi New York.