Aaron Carterin lähestymiskielto kumottiin – jätti saapumatta oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taiteilija Lina Valentinan kanssa noin vuoden seurustellut laulaja Aaron Carter haki lähestymiskieltoa naiselle. Syynä oli naisen uhkaus puukottaa Carteria kaulaan. Väliaikainen lähestymiskielto on nyt purettu.

Lina Valentina saapui äskettäin oikeuteen asianajajansa Michael Malakin kanssa. Aaron Carteria ei näkynyt istunnossa. Lina Valentina puolustautui, että mies ei saapunut, koska hänen väitteensä puukotuksesta olivat valehtelua. Lähestymiskielto kumottiin, TMZ uutisoi.

Poptähti, 31-vuotias Aaron Carter, väittää haluavansa ainoastaan elämässään eteenpäin. Hän haluaa mennä ikävien asioiden yli ja oppia elämään onnellisempana. Hän keskittyy musiikkiinsa ja asuu noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Mies ei halua elää Hollywoodissa, koska on onnellisempi hieman eristäytyneenä.