Liam Gallagher haukkuu nykyhuumeita: ”Ne pitäisi laillistaa, jotta laatu paranisi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Päihteiden kanssa vuosikausien ajan sekoillut brittirokkari Liam Gallagher haukkuu nykyajan huumeiden laatua. Hän ehdottaa, että huumausaineet voisi laillistaa niiden laaduntarkkailua parantaakseen. Samalla valtio keräisi tuottoja kassaan.

Entiseltä Oasis-rokkari Liam Gallagherilta kysyttiin, mitä hän tekisi pääministerinä. Hän sanoi Mr. Porter -yrityksen blogihaastattelussa, että hän laillistaisi huumeet, koska ne ovat järkyttäviä tänä päivänä. Hänen mukaansa laillistaminen nostaisi huumeiden laatua ja toisi markkinoille vanhoja ja hyviä aineita.

– Tällä hetkellä en nauti huumausaineiden käyttämisestä, Gallagher sanoo haastattelussa.

Brittibändi Oasis hajosi vuosikymmen sitten, kun yhtyeessä olleet Gallagherin veljekset riitautuivat pahasti. Noel ja Liam Gallagher ovat sanoneet useissa eri haastatteluissa, että maailmassa ei ole niin suurta rahasummaa joka riittäisi yhtyeen come backiin. Liam viettää nykyisin päivänsä lenkkeillen ja perheensä kanssa oleskellen – silloin kun ei istu pubissa oluella.