Valtava kolarisuma autokilpailussa – video kuin parodiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autourheilu ja vesisade eivät ole kovin hyvä yhdistelmä, sillä sateen liukastuttama rata on monille kuljettajille liikaa. Silloin onnettomuuksia ja ulosajoja tapahtuu selvästi tavallista enemmän jopa alan kuninkuusluokassa, eli Formula 1 -sarjassa. Nyt Tanskassa on nähty historiallisen raju tilanne.

Jyllandsringenin radalla järjestettiin Citroën DS3 Cup Denmark -autokilpailu, kun rankkasade yllätti kuljettajat pahemman kerran. Tavallinen sade tuskin kovin montaa kuljettajaa häiritsee, mutta nyt autot yksi toisensa jälkeen ajautuivat rajusti ulos samassa kohdassa.

Ilmeisesti kyseiseen mutkaan oli päässyt suunnitteluvirheen vuoksi kerääntymään suuri vesilätäkkö. Twitterissä julkaistussa videossa nähdään miten autot törmäilevät aitaan ja toisiinsa suurella nopeudella. Videon julkaisemisen jälkeen on saatu tietoja, joiden mukaan kuljettajista kukaan ei loukkaantunut vakavasti.