Jasper Pääkkönen ja rakas futuristisina festareilla – keskellä aavikkoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvatähti Jasper Pääkkönen nähtiin taannoin yhdessä huippusuositun BlacKkKlansman-elokuvan päärooleista, ja äskettäin hänet kiinnitettiin mukaan Stephen Kingin kirjoihin perustuvaan The Dark Tower -sarjaan. Nyt Pääkkönen ja hänen rakkaansa ovat osallistuneet legendaarisille Burning Man -festivaaleille.

View this post on Instagram

Burning Man moments, part 1

A post shared by Jasper Pääkkönen (@jasperpaakkonen) on

Kelttiperinteeseen pohjautuva Burning Man -festivaali järjestetään Yhdysvaltojen Nevadan osavaltiossa sijaitsevassa Black Rock -autiomaassa ja osallistujien tulee tuoda kaikki tarvitsemansa mukanaan ja viedä mennessään – pesuvesiä myöden. Usein hiekkamyrskyistä kärsivässä tapahtumassa Jasper nähdään nyt autiomaan auringonpaahteessa asianmukaisissa varusteissa huivi suunsa peittona ja laskettelulasit silmillään.

Variety-lehden mukaan Jasper Pääkkönen näyttelee The Dark Tower -sarjassa Mustiin puettuna miehenä tunnettua hahmoa. Äärimmäistä pahuutta edustava hahmo esiintyy lukuisissa Kingin tarinoissa eri nimillä, kuten Marten Broadcloak ja Randall Flagg. Pääkkösen paljastettiin taannoin olevan mukana myös Spike Leen tulevassa Netflix-elokuvassa Da 5 Bloods.