Maailman ärsyttävin jäätelösetä – asiakkaan reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisen mielikuvan mukaan jäätelökioskien sedät ovat ystävällisiä ja leppoisia kavereita, jotka pyörittelevät herkullisia palloja vohvelitötteröihin. Mustanmeren maissa on kuitenkin kioskeja, joiden työntekijöiden show-tyylinen jäätelönmyynti saattaa jopa ärsyttää.

Kuvittele mielessäsi tilanne, että haluat ostaa jäätelön suomalaiseen tyyliin. Pyydät kioskin myyjältä maun, maksat sen ja pääset herkuttelemaan. Tällöin tuskin kaipaa minuuttitolkulla jatkuvaa esitysnumeroa tai höynäytystä jäätelökioskin työntekijältä.

Patrick Monahan on julkaissut Twitteriin videon, jolla nähdään asiakkaan kustannuksella temppuileva jäätelönmyyjä. Asiakkaan ilme videon 13. sekunnilla kertoo oleellisimman. Jäätelöään odottava mies vilkaisee epäuskoisena kameraan. Kioskin setä jatkaa sirkustaan.