Nainen pelasti 97 koiraa hurrikaanilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurrikaani Dorian on aiheuttanut laajamittaista tuhoa, mutta ainakin lähes 100 koditonta koiraa on säilynyt hengissä. Siitä kiitos kuuluu Bahaman New Providencessä asuvalle naiselle. Chella Phillips pelasti 97 koiraa hurrikaani Dorianilta ottamalla ne kotinsa suojaan.

Koirat olivat turvassa hänen päämakuuhuoneessaan. Phillips johtaa myös The Voiceless Dogs of Nassau, Bahamas -järjestöä. Sen tehtävänä on auttaa ja suojella alueen kodittomia koiria myös silloin, kun hurrikaani ei uhkaa niitä.

– Tämä on ollut yhtä hullunmyllyä eilisillasta lähtien. Koirat kakkaavat ja pissaavat koko ajan mutta ainakin ne arvostavat sänkyäni. Yksikään ei ole uskaltanut hypätä sen päälle, Phillips kirjoitti Facebookissa.

97 dogs are inside my house and 79 of them are inside my master bedroom.It has been insane since lastnight, poop and…

Publiée par Chella Phillips sur Dimanche 1 septembre 2019