Alessandra Ambrosio meikkasi rinnat paljaana – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

Red carpet ready …. almost 😉

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Uransa lopettamisen jälkeen Alessandra on faniensa suureksi iloksi jatkanut kuviensa aktiivista julkaisemista sosiaalisessa mediassa. Nyt entinen supermalli nähdään meikkaamassa itseään, ja monien muiden naisten tavoin hän tekee sitä rinnat paljaana. Poikkeuksellista sen sijaan on, että Ambrosio julkaisi tilanteesta kuvan verkossa.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.