Nina Dobrev sometti tyylikkään peppukuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittua Vampyyripäiväkirjat-draamasarjaa tehtiin yhteensä kahdeksan tuotantokautta. Sarjan näytelijäkaartin tunnetuimpiin naistähtiin lukeutuu myös kuvankaunis Nina Dobrev, joka on tehnyt myös menestyksekästä malliuraa.

View this post on Instagram

Sun’s out, Buns out! 🌞🍑

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Nyt Nina poseeraa sosiaalisessa mediassa kuvassa, jossa hän ja ystävänsä makoilevat vatsallaan aurinkoisesta kelistä nauttien. Toisella naisista on yllään bikinit ja toisella uimapuku. Kuvan yhteydessä Dobrev toteaa, että auringon paistaessa on hyvä hetki ottaa takapuolet esiin.

View this post on Instagram

🌺

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Taannoin sarjassa yhtä pääosista näytellyt Nina Dobrev pääsi verestelemään vanhoja muistoja kohdatessaan illanvieton merkeissä kollegansa Paul Wesleyn. Dobrev julkaisi verkossa yhteiskuvan Wesleyn kanssa. Fanit olivat kuvasta innoissaan, ja se keräsi nopeasti yli kolme miljoonaa tykkäystä.

View this post on Instagram

👶🏻 Dobrev #FBF

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on