Aaron Carter paljasti: Sairastaa skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Aaron Carter nousi tähteyteen 1990-luvun lopussa ollessaan vasta yhdeksänvuotias. Nykyään 31-vuotias mies on paljastanut kärsivänsä lukuisista mielenterveysongelmista.

Carter paljasti lääkärin diagnosoineen hänellä skitsofrenian, kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja ahdistuneisuushäiriön. TMZ:n mukaan tähti on myös kertonut lääkärin määränneen hänelle erilaisia lääkkeitä.

Laulaja on ollut viime kuukausien ajan tiuhaan tahtiin otsikoissa. Hän muun muassa erosi tyttöystävästään Lina Valentinasta myrskyisissä merkeissä. Tähden on myös uutisoitu hankkineen suuren määrän aseita ja epäilty myyneen rescue-koiria rahaa vastaan.

Aaron Carter on Backstreet Boys -poikabändiin kuuluvan Nick Carterin pikkuveli. Hän nousi 1990-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa kuuluisuuteen lapsitähtenä. Miehen viimeisin levy julkaistiin vuonna 2018.