Elsa Hoskin yläosattomat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

This hair is good for my soul 💖

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Nyt Elsa Hosk nähdään poseeraamassa kuvissaan kokonaan yläosattomissa vain kädet rintojensa peittona. Kuvakoosteen ja videon teksteissä hän kertoo nauttivansa hiuksistaan juuri sellaisena kun ne näissä julkaisuissa nähdään.

View this post on Instagram

Polaroids before @harpersbazaarus Icons 🌟

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.