Lais Ribeiros kosittiin festareilla – oli yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Nyt Lais on kuvattu nauttimassa festareista Yhdysvaltojen Nevadassa järjestetyssä Burning Man -tapahtumassa, jossa olivat myös muun muassa Jasper Pääkkönen ja Demi Rose. Ribeiro meni paikalle tyttöystävänä, mutta palasi kihlattuna, sillä hänen poikaystävänsä kosi kesken festivaalin. Tilanteesta ikuistetussa kuvassa huomataan, että Lais juhli monien muiden tavoin ilman rintaliivejä.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.