Hulvaton suomalaisvideo: Robotti-imuri levitti koiran ulosteen olohuoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kodin pikku apureiksi tarkoitetuista robotti-imureista voi olla joissain tilanteissa enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämän sai taannoin huomata suomalainen koiranomistaja Pihla Lehmusjoki.

Lehmusjoki oli saanut kesken työpäivän ensin kodin valvontakameran ilmoituksen koiran haukkumisesta. Pian robotti-imurilta saapui viesti, jonka mukaan laitteen suodatin oli tukossa ja kaipasi putsaamista. Jännitysnäytelmän kaikki vaiheet paljastuivat kodin valvontakameran kuvaamalta videolta.

Lehmusjoen koiralle oli iskenyt hätä, ja se oli päätynyt tekemään tarpeensa olohuoneen matolle. Sotkua siivoamaan saapunut robotti-imuri päätyi vain levittämään koiran jätöksiä pahemmin ympäri mattoa. Tragikoomista tilannetta kuvaavasta videosta tuli nopeasti viraalihitti Facebookissa.

– Oli muuten hivenen muutakin puhdistettavaa kämpässä kuin se imurin suodatin, Pihla Lehmusjoki kirjoitti.

 

Ystävät hyvät, jos aiotte katsoa vain yhden videon tänään, katsokaa tämä. Tässä on nimittäin ehta tarina elävästä elämästä täältä Strömsön naapurikunnasta. Se tunne, kun kodin valvontakamera ilmoittaa kesken työpäivän koiran haukkumisesta ja hetken päästä robotti-imuri viestittää, että "please clean the filter" – ja kun vilkaiset kameraa, että mitä siellä kotona oikein tapahtuu, niin verkkokalvoille piirtyy tämä näky… 😬💩 Oli muuten hivenen muutakin puhdistettavaa kämpässä kuin se imurin suodatin 😂😂😂

Publiée par Pihla Lehmusjoki sur Mardi 10 septembre 2019