Sara Sieppi yllätettiin sängystä – pakarat varastavat kuvassa huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi palasi taannoin Filippiineiltä rankan Selviytyjät-kilpailun jälkeen. Nyt tuotantokausi on käynnistynyt televisiossa. Viime kesänä Sara pääsi nauttimaan rantaelämästä Filippiinien lisäksi myös Suomessa.

View this post on Instagram

maanantai. #nowordsneeded #pommiin⏰

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sieppi on yllätetty kameralla hänen ollessaan sängyssä. Kuvateksti viittaa siihen, että hänet herätettiin ollessaan myöhässä. Missikaunotar nähdään kuvassa mustissa alusvaatteissa, joiden kanssa pakarat varastavat kuvassa huomion.

View this post on Instagram

kaupallinen yhteistyö:@nakdfashion Yritin näyttää täs kuvassa coolilta, mut todellisuudessa mua jännittää tänään kovasti, koska Selviytyjät. Viidakon tähtöset, Tavallista elämää, Big Brother, Martina ja hengenpelastajat… Näiden ohjelmien jälkeen kieltäydyin systemaattisesti erilaisista tosi-tv -ohjelmista, kunnes vastaan tuli Selviytyjät. Jotain niin erilaista ja hullua. Riisuttuna kaikesta siitä, miten mut on televisio-ohjelmissa totuttu näkemään. Samaan aikaan kuitenkin siellä ruudussa on tänään se Sara, joka mä oikeesti olenkin(silloin kun pelaan esim. Monopolia💁🏽‍♀️). .. ja siis tää ihana jakku on @nakdfashion ja koodilla ”sieppi15” saatte -15% alennusta niiden verkkokaupasta! Koodi voimassa vain 48h!! Stoorissa lisää syksysuosikkeja🖤

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.