Kim Kardashian paljastaa: ”Kärsin jatkuvasti itsetunto-ongelmista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti, seurapiirijulkkis, tuleva juristi sekä kosmetiikka- ja vaatealan yrittäjänä toimiva neljän lapsen äiti Kim Kardashian on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Hänellä on Instagramissa 147 miljoonaa seuraajaa. Nyt nainen paljastaa, että kärsii huimasta suosiosta huolimatta itsetunto-ongelmista.

Kim Kardashian edustaa nykytrendiä, jossa naiset on varustettu tiimalasivartalolla ja tuuheilla kulmakarvoilla. 38-vuotias nainen myöntää, että vaikka hän edustaa nykyistä kauneusihannetta parhaimmillaan, kärsii myös hän jatkuvasti itsetunto-ongelmista.

– Kyseenalaistan itseni jatkuvasti. Minulla on selluliittia. Olen jatkuvasti valokuvattavana. Käytän tätä motivaationa myös silloin, kun ihmiset ovat turhan kriittisiä minua kohtaan. Haluan käsitellä tunteita ja kehittää itseäni, hän sanoi People-lehdelle.

– Muutama vuosi sitten minut kuvattiin bikinissä Meksikossa ja jaloissani oli selluliittia. En pitänyt näkemästäni ja päätin, että minun on aloitettava kuntosaliharrastus. On kuitenkin ymmärrettävä, että ihminen ei voi koskaan olla täydellinen. Elämässä on tärkeintä olla onnellinen ja itsevarma.