Playboy-povipommi skeittasi rohkeassa uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

What’s ur favorite sport? #skateboard

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Tällä kertaa Ana Braga on poseerannut somekuvassaan skeittitunnelmissa yhdessä dekkinsä kanssa. Kuvassa huomio kiinnittyy kuitenkin skeittilaudan sijaan kurvittaren niukkaan uimapukuun ja hänen vartalonsa muotoihin.

View this post on Instagram

Wishing everyone a great weekend 💛

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.