Ikeaan suunniteltiin 3 000 hengen piiloleikkiä – poliisit hälytettiin paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ikean myymälä oli taannoin vaarassa muuttua valtavaksi leikkipaikaksi. Skotlannin Glasgow’n Ikeaan ilmaantui valtava määrä ihmisiä, jotka halusivat leikkivät liikeessä piiloleikkiä.

Kaikkien aikojen piiloleikki sai alkunsa Facebook-tapahtumana. Jopa 3.000 ihmistä ilmaisi halukkuutensa saapua liikkeeseen piilotellakseen esillä olleiden huonekalujen ja kodinkoneiden taakse sekä sinisten kauppakassien sisään.

Ikean työntekijät saivat vihiä tapahtumasta ja hälyttivät paikalle sekä ylimääräisiä vartijoita että viisi poliisia. Heidän tehtävänään oli poistaa liikkeestä kaikki, jotka näyttivät saapuneen paikalle piiloleikki mielessään.

New York Post -lehden mukaan poliisien ei tarvinnut pidättää ketään. He pysyttelivät liikkeessä iltakahdeksaan saakka.