Murhamies hyökkäsi oikeudessa – heitti lakimiehen päälle virtsaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tyttöystävänsä murhasta syytetty Albert Narvaez on hyökännyt yllättäen syyttäjän kimppuun kesken oikeudenkäynnin. Mies oli onnistunut kuljettamaan saliin purkitettua virtsaa. Hän roiskautti eritteitä syyttäjän päälle.

Syyttäjänä ollut Andrew Newman ei pystynyt varautumaan albert Narvaezin hyökkäykseen. Murhamiehen viskaama virtsa kulkeutui syyttäjän päälle ja jopa suuhun asti. Oikeudenkäynnissä oli tarkoitus antaa lopullinen tuomio Narvaezille, The Smoking Gun kertoo.

Murhasta syytetty 28-vuotias Narvaez väitti, että syyttäjä olisi käskenyt häntä heittämään virtsaa hänen päälleen. Mies murhasi tyttöystävänsä ampumalla kaksi vuotta sitten. Tyttöystävä oli yrittänyt paeta autosta riidan päätteeksi, kun Narvaez ampui 5-6 luotia naiseen. Murhaoikeudenkäynti siirtyi virtsatapauksen vuoksi.