Elävän Barbien peppuoperaatio onnistui – paljasti nyt takapuolensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva plastiikkakirurgien elävä aikaansaannos Candy Charms piipahti pari viikkoa sitten rasvansiirrossa. Operaatiossa on siirretty hänen kehostaan imettyjä rasvasoluja pakaroihin. Nainen on ilmeisen tyytyväinen muhkeaan figuuriin.

Aikuisviihde-esiintyjänä itsensä elättävä Candy Charms on sanonut, että leikkausten ja plastiikkakirurgisten operaatioiden jälkeen on ensiarvoisen tärkeää huolehtia oikeanlaisesta palautumisesta. Hän on käynyt muun muassa lymfaterapiassa, jonka avulla vähennetään turvotusta ja lisätään imunesteen virtausta kehossa.

Candy Charms näyttää elävältä Barbielta. Hänellä on pian miljoona seuraajaa Instagramissa. Nainen on muokannut ulkonäköään rajusti vuosien aikana keinotekoisesti, mutta vannoo myös aktiivisen kuntosalielämän nimeen.

View this post on Instagram

Good morning 😘💕

A post shared by Candy Charms (@candycharmsofficialx) on

View this post on Instagram

How bad can a good girl get? 😏

A post shared by Candy Charms (@candycharmsofficialx) on

View this post on Instagram

Post surgery lymphatic drainage massage with @medicci_aesthetics 😍 aftercare is imperative after surgery. There are so many massage therapists claiming they do or actually do lymphatic drainage massages but really this is not a treatment that a masseuse can do. Medical knowledge is needed and aftercare treatment plan is far more extensive than just a massage. Each session is different and done in a specific way . Dr Roya and @medicci_aesthetics is the only person and clinic in the UK equipped and trained to deal with all aspects of post surgery recovery. Verified by most surgeons around the world and handpicked and trained in post surgery aftercare. #bbl #whatwaist #cosmeticsurgery #aftercare #lymphaticdrainage #massage

A post shared by Candy Charms (@candycharmsofficialx) on