Ellie Goulding seksikkäänä – bikinit paljastivat upean rantakunnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding tunnetaan muun muassa Fifty Shades -elokuvan tunnuskappaleesta Love Me Like You Do. Hän on viettänyt kirkkaimmista parrasvaloista jo jonkin aikaa sivussa keskittyessään omaan terveyteensä ja henkiseen hyvinvointiinsa koettuaan kiireisen kiertueaikataulun vuoksi loppuunpalamisen.

View this post on Instagram

Automatic Reply:

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Äskettäin avioitunut Ellie nähdään nyt upeassa kuvassa, jossa hän poseeraa Burberryn bikineissä aurinkorannalla. Otoksista voidaan samalla huomata, että popkaunotar on upeassa fyysisessä kunnossa.

Taannoin Ellie Goulding ilmoitti Instagram-kanavallaan menneensä kihloihin poikaystävänsä Caspar Joplingin kanssa. Goulding oli pitänyt siihen saakka yksityiselämänsä ja parisuhteensa salassa, joten romanttinen ilmoitus tuli monille yllätyksenä. Pariskunta asteli viimein alttarille syyskuun alussa.