Some sekosi Kylie Jennerin Playboy-kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin näyttävästi 22-vuotisjuhliaan viettänyt upporikas julkkiskaunotar Kylie Jenner nähdään ajoittain näyttävissä somekuvissa, mutta nyt hänet nähdään poikkeuksellisessa otoksessa. Kylie nimittäin poseerasi äskettäin Playboy-miestenlehden alastonkuvissa, joista kerroimme aiemmin.

Nyt Kylie on jakanut sosiaalisessa mediassa lähikuvan rinnoistaan, ja kuvan yhteydessä on myös Playboy-lehden logo. Kuva sai somen sekaisin, sillä se keräsi muutamassa tunnissa yli neljä miljoonaa tykkäystä. Samalla Kylie paljasti, että hänen lehtikuvansa ikuisti valokuvaaja Sasha Samsonova.

View this post on Instagram

☁️✨🕊

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jennerin vartalossa ei ole kovin paljon luomua jäljellä, ja hän onkin mainio esimerkki siitä mitä rahalla saa aikaiseksi. Jenner juhli ökysynttäreitään 90-metriä pitkällä Tranquility-luksusjahdilla, jonne mahtuu 22 juhlavierasta. Aluksella on elokuvateatteri, kauneushoitola, sauna, turkkilainen sauna, uima- ja porealtaat ja kansibaari. Tranquilityn viikkovuokra on 1,2 miljoonaa dollaria, eli noin miljoona euroa.