Tästä ei palvelu parane – lähetin tempaus ihastuttaa maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen Postin toiminta on ollut jo vuosikausien ajan suurennuslasin alla. Kilpailevat toimituspalvelut ovat raivanneet yhä enemmän jalansijaa muun muassa pakettien toimittamisen suhteen. Nyt näemme esimerkillisen tilanteen lähetyksen toimittamisesta.

Kuljetuspalveluiden tarkoituksena on viedä paketti asiakkaalle ehjänä ja mahdollisimman nopeasti. Osa yrityksistä soittaa ennen paketin toimittamista varmistaakseen, että asiakas on vastaanottamassa lähetystä. Nyt eräs asiakas on kaiketi kertonut DHL-lähetille sijaintinsa.

Hän oli ollut ajamassa autoa. DHL toimitti paketin suoraan asiakkaalle tien päällä ojentaen lähetyksen auton ikkunasta asiakkaan käteen. Tilanne on kuvattu nettivideolle. Muut autoilijat joutuvat odottamaan arviolta puoli minuuttia tapauksen vuoksi.