Janna hellyttävässä kuvassa vauvansa kanssa: ”Vähän rankempi ensimmäinen kuukausi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo vuosien ajan lukeutunut Janna Hurmerinta paljasti toukokuussa odottavansa esikoistaan. Upean bikinikuvan yhteydessä iloisen perheuutisen kertonut laulajatar sai varsinaisen onnittelujen vyöryn, ja lopulta odotus päättyi reilusti etuajassa.

Jannan lapsi syntyi Jannan ollessa lomamatkalla Pariisissa. Matka sai siis yllättävän käänteen, kun perhe palasi kotiin yhtä jäsentä suurempana. Pienokainen syntyi Antoine-Beclaren sairaalassa. Nyt Janna julkaisi hellyttävän yhteiskuvan vauvansa kanssa ja kiitti seuraajiaan saamastaan tuesta.

– Erityiskiitos kaikille teille lukuisille ja lukuisille ihmisille jotka olette jakaneet teidän tarinoita ennenaikaisista synnytyksistä mun kanssa. Mua on liikuttanut ja helpottanut ihan hirveästi lukea teidän tarinoita että kaikki on mennyt hyvin ennenaikaisuuksista huolimatta, Janna kirjoitti.

– Meillä oli myös vähän rankempi ensimmäinen kuukausi, mutta nyt kaikki on hyvin ja oon vaan niin kiitollinen tästä maailman ihanimmasta pienestä ja ihmeellisestä pojasta. Tää oli ensimmäinen ja ainut kuva jonka otin itse vauvan kanssa sairaalassa n. viikko syntymän jälkeen.