Mies, näin saat naisen kiihottumaan – kolme varmaan keinoa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Jokaisella henkilöllä on omat mieltymyksensä, kuinka voi saavuttaa kiihottuneen tilan. Yleisin keino naisen huomion ja kiinnostuksen saavuttamiseksi on se, että näkee hänen eteensä vaivaa. Olipa kyse sitten yhteisen ajan järjestämisestä, pienistä suudelmista ja halauksista tai yllätyslahjan hankkimisesta.

Pitkään parisuhteessa olleet naiset voivat kiihottua pelkästään siitä, että heidän aviomiehensä osallistuu aktiivisesti kotitöihin ja osoittaa siten kunnioittavansa vaimoaan. Tärkeintä lienee se, että nainen saa riittävästi huomiota osakseen ja tuntee olevansa arvostettu. Journal of Sex & Marital Therapy listaa kolme tekijää, joista naiset kiihottuvat seksuaalisesti herkimmin.

Läheisyys, naisen kunnioittaminen ja terveen itsetunnon edistäminen ovat tärkeimpiä tekijöitä seksuaalisen kipinän sytyttämisessä. Kun parisuhteessa on tarpeeksi koskettelua, halailua, läheisyyttä ja silittelyä, saa nainen tuntemaan olonsa rakastetuksi. Suurin osa naisista pitää seksiä läheisyyden ja tunnesiteen huipentumana.

Nainen kiihottuu myös siitä, että häntä ei oteta itsestäänselvyytenä. Tämä onnistuu parhaiten silloin, jos suhteen molemmille osapuolille antaa tarpeeksi tilaa, ottaa välillä välimatkaa ja täyttää erillään olon kiihottavilla ajatuksilla kumppaniin liittyen. Tällöin syntyy aito kaipuu toisen luokse.

Jokainen haluaa tuntea olevansa seksikäs ja haluttava. Naiset kiihottuvat siitä, että he kokevat olevansa kumppaninsa mielestä viehättäviä. Naisten eroottinen latautuneisuus kasvaa, jos he tuntevat olonsa seksikkääksi, mikä näkyy suoraan myös seksin laadussa. Itsensä kanssa sinut oleva nainen on usein rohkeampi makuuhuoneessa ja he syttyvät, jos kumppani kertoo kiihottuvansa naisestaan. Toisin sanoen: Anna aikaa, arvosta ja saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi.