Raju ukkosmyrsky moukaroi Espanjaa – veret seisauttava salamanisku videolle Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjan itäosat ja sen rannikon liepeillä sijaitseva Baleaarien saariryhmä ovat kärsineet jo parin päivän ajan poikkeuksellisesta myrskystä, jonka on surmannut jo useita ihmisiä. Esimerkiksi Alicanten alueella ihmisiä hukkui rankkasateiden täytettyä autotunneleita hetkessä vedellä.

Myrsky on siis aiheuttanut rajuja ukkosia ja sateita myös Mallorcalla, Menorcalla ja Ibizalla, joista viimeksi mainitussa on nyt kuvattu sattumalta videolle poikkeuksellisen voimakas salamanisku. Asukas kuvasi ukkosmyrskyä kerrostaloasuntonsa parvekkeelta, kun salama iski naapuritalon katolle.

IbizA town a few moments ago 😮😮😮 ⚡️ Credit : Ego Media

Publiée par Ibiza Bible sur Vendredi 13 septembre 2019

https://www.facebook.com/watch/?v=2254004488058653