Sabina Särkkä esitteli pepputreeninsä – videot saavat miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Varsinkin reissattuaan maailmalla. Hänen someseuraajansa saavatkin nähdä hänet ajoittain upeissa bikini- ja lomakuvissa. Nyt vuorossa on treenisessio.

Näyttävä mallikaunotar nähdään nyt verkossa usean videon sarjassa, jossa Sabina esittelee pepputreeniään someseuraajilleen. Videoissa Särkän täydellisyyttä hipova vartalo pääsee oikeuksiinsa kuvakulmista, jotka varmasti kiinnostavat miehiä.

– Toivottu pepputreeni by PT @emmiijokinen. 2-3 kierrosta ja 12-16 toistoa! Kiitos treeneistä @emmiijokinen @bealivehealthclub , nyt on hyvä fiilis lähtee viettää häitä! Outfit @karitraa #karitraa #workout #workoutoftheday #legdayworkout, Sabina Särkkä kirjoitti.