Äiti synnytti vuosien aikana kymmenen poikaa – yhdestoista oli viimein tyttö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Alexis Brett on 11 lapsen äiti. Nainen synnytti ensin kymmenen poikalasta, kunnes sai vihdoinkin ensimmäisen tytön perheeseen. Hän kertoo olevansa onnensa kukkuloilla tyttölapsen ansiosta.

Kun 39-vuotias Alexis Brett kuuli synnytyssalissa hänen 11. lapsen olevan vihdoinkin tyttö, meni hän shokkiin. Sen jälkeen hän ilahtui suuresti, sillä kaikki kymmenen aiempaa lasta on poikia. Vanhin poika on 17-vuotias, LAD Bible uutisoi.

Perheenisä, 44-vuotias veturinkuljettaja David Brett kehuu, että pikkutytön kymmenen isoveljeä käyttäytyy vauvan ympärillä rauhallisesti ja kunnioittavasti. Pariskunnan ei ollut tarkoitus saada enää lapsia ja tyttövauva oli onnellinen vahinko. He eivät kuitenkaan haluaisi enempää jälkikasvua 13-henkiseen perheeseen.