Kourtney Kardashian bikinilomalla – ja tietenkin kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime talvena Suomen Lapissa lomaillut ja sieltä upeita kuvia somettanut julkkisperheen kaunotar Kourtney Kardashian pyörittää nykyisin omaa Poosh-lifestylebrändiään, jota hän markkinoi aktiivisesti myös omissa somekuvissaan.

Nyt Kourtney nähdäänkin poseeraamassa keltaisissa bikineissä päivityksissä, joisa kyseinen tuote on mukana. Bikinikuvillaan julkkiskaunotar osoittaa olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

View this post on Instagram

poolside with @poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Suomen vierailullaan Rovaniemellä sijaitsevassa Arctic Tree House -hotellissa majoittunut Kourtney julkaisi sosiaalisessa mediassa useita upeita kuvia, joissa hän muun muassa poseerasi bikineissä ja nautiskeli Lapin lumisissa maisemissa porealtaasta.

Uusimmat