Mitä ihmettä? Formula kaahasi tavallisella moottoritiellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula-tyylisillä autoilla ei tyypillisesti saa ajaa lain mukaan muualla kuin kilparadoilla. Siksipä monet autoilijat saivatkin hieraista silmiään nähtyään sellaisen tsekkiläisellä moottoritiellä.

Viraalina levinneellä videolla todistetaan odottamatonta hetkeä D4-moottoritiellä Pribramissa. Moottoritien viereisellä kaistalla huristeli punainen Formula-tyylinen auto, jota koristivat Formula 1 -sponsoreiden Malboron ja Vodafonen logot.

Daily Mail -lehden mukaan paikalliset poliisit yrittävät parhaillaan paikantaa Formula -autolla ajanutta kuljettajaa. Hänen epäillään rikkoneen teollaan liikennesääntöjä. Formula 1 -autot eivät ole katulaillisia, mikäli niihin ei ole tehty merkittäviä muutoksia etukäteen.