Pussycat-kaunotar Nicole Scherzingerin kaula-aukko ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger on myöntänyt julkisesti olevansa taas sinkku. Hän seurusteli vuodesta 2015 saakka tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa, mutta suhde kuitenkin päättyi taannoin. Nyt Nicole etsii uutta rakkautta.

Julkkiskaunotar nähdään nyt upeissa kuvissa, joissa hän esittelee näyttävää vartaloaan. Nicole poseeraa muun muassa mustassa iltapuvussa, jonka kaula-aukkoa miehet tuskin kykenevät vastustamaan.

View this post on Instagram

Just a casual stroll 😜✨

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään tunnettu Nicole Scherzinger on julkisesti myöntänyt rakkauselämän olevan hänen heikko kohtansa, sillä hän on epäonnistunut sen suhteen monta kertaa. Nelikymppinen laulajatar seurusteli Grigor Dimitrovin kanssa vuoteen 2017 vakituisesti ja sen jälkeen pari jatkoi etäsuhdetta. Soolouraa nykyisin tekevä Nicole Scherzinger nousi tähdeksi Pussy Cat Dolls -kokoonpanosta.

View this post on Instagram

“I got my mind set on you” -🎵 George Harrison

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on