Fanit uskovat Rihannan olevan raskaana – syynä tuore haastattelu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on päätynyt raskaushuhujen keskiöön. Syynä on tähden toimittajalle antama haastattelu Essence Diamond Ball -tapahtumassa. Rihanna kertoi haastattelijalle olevansa mustan naisen synnyttämä musta nainen, joka tulee myös synnyttämään mustan naisen.

Fanit tulkitsivat kommentin tarkoittavan tähden olevan raskaana. Twitter täyttyi nopeasti Rihannan mahdolliseen perheenlisäykseen liittyvästä keskustelusta. Osa keskustelijoista kuitenin huomautti tähden juoneen tapahtumassa alkoholia ja epäili tähden viitanneen kommentillaan aikovansa joskus tehdä lapsen.

Verkossa liikkuneet huhut eivät todennäköisesti pidä paikkansa, kertoo TMZ. Tähden lähipiirin mukaan Rihanna ei ole tälläkään kertaa raskaana.