Hervoton viraalivideo: Naurava espanjalainen kuuli veikkausgatesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on kohuttu jo viikkokausien ajan Veikkauksen rahapeleistä, kun paljastui, että monopoliyhtiö on sijoittanut peliongelmia aiheuttavia peliautomaattejaan alueille, joissa on eniten työttömyyttä ja vähävaraisia ihmisiä.

Samalla on kohistu myös siitä, että Veikkaus pyrkii voimakkaalla markkinoinnillaan maksimoimaan pelituottonsa, mikä on pelimonopolin ehtojen vastaista. Nyt myös viraalivideot ovat heränneet tilanteeseen, jossa Veikkaus samaan aikaan houkuttelee pelaamaan lisää ja yrittää samalla ehkäistä peliongelmia.

Tuoreimpana kohun aiheena ovat olleet poliittiset järjestöt, joille pelituottoja ohjataan. Tuoreimpana viraalivideona nähdään eilen julkaistu ja heti suuren suosion saanut hervottomasti naurava espanjalainen, joka nousi muutama vuosi sitten viraalivideoiden maailmantähdeksi. Nyt hänkin on kuullut Veikkaukseen liittyvästä kohusta. Katso video alta.