Musiikki pelasti Ozzy Osbounen – yhteistyö Post Malonen kanssa innoitti uuden levyn tekoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ozzy Osbourne joutui aikaisemmin tänä vuonna perumaan kaikki suunnitellut keikkansa terveysongelmien vuoksi. Rocktähti kertoo kuitenkin voivansa jo paremmin, mistä kiitos kuuluu uuden musiikin tekemiselle.

Ozzy vierailee räppäri Post Malonen uuden albumin kappaleella Take What You Want. 70-vuotiaan tähden mukaan hän ei ollut kuullutkaan räppäristä, mutta kappaleella vierailu sai hänet innostumaan uudelleen musiikin tekemisestä. Hän kertoo voivansa sen ansiosta paremmin.

– Yksi asia johti toiseen. Aloin nauhoittamaan uutta albumia Post Malonen tuottaja Andrew Wattin kanssa, Ozzy kuvaili The Sun -lehdelle.

– Minulla on ollut paha ikävä musiikkia. Fanini ovat niin lojaaleja ja hyviä. Luulin kuolevani ennen kuin aloin työstämään albumia. Musiikki sai minut kuitenkin nousemaan ylös perseeltäni, tähti jatkoi.