Bus Simulator PS4-konsolille – nyt voit elää bussikuskin arkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Focus Home Interactiven julkaisema Bus Simulator on realistinen pelisimulaatio linja-autokuljettajan työstä. Se istuttaa pelaajan linja-auton ratin ääreen ajamaan nykyaikaisella linja-autolla. Peli sijoittuu nykyaikaiseen kaupunkiympäristöön erilaisine alueineen, joka tuokin ajamiseen miellyttävää vaihtelua liikuttaessa miljööstä toiseen.

Erilaiset säätilat ja vuorokaudenvaihtelut tuovat peliin tunteen eloisasta pelimaailmasta. Valikoitavissa on kahdeksan erilaista bussimallia neljältä eri valmistajalta. Jokaisella linja-autolla on omat eroavaisuutensa ohjainten ja muiden ominaisuuksien suhteen.

Mukana olevia automerkkejä ovat Mercedes-Benz, Setra, MAN ja IVECO. Omia linja-autojaan voi myös räätälöidä eri värein, kuvioin ja mainoksin. Katso pelin esittelyvideo alta. Noin 15 neliökilometrin kokoinen pelialue sisältää peräti 12 erilaista kaupunginosaa. Näin tulevat tutuksi niin kaupungin korttelit kuin avarat lähiöalueetkin.

Erilaiset sattumukset, kuten maksutta matkustamista yrittävät asiakkaat tai lujaa soiva musiikki rikastavat pelikokemusta satunnaisuuksillaan. Peliä voi pelata sekä helpotetussa että realistisessa pelimuodossa pelaajan halun mukaisesti. Yksinpelin lisäksi mukana on jopa neljän pelaajan verkkomoninpeli.