Khloe Kardashian haluaa unohtaa pettämisskandaalin: ”Olen antanut anteeksi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi kertaa lapsensa isän uskottomuuden kohteeksi joutunut realitytähti Khloe Kardashian on sanonut, että ei halua kantaa kaunaa Tristan Thompsonille. Hän on myös kertonut antaneensa anteeksi ja haluaa jatkossa keskittyä onnellisuuteen katkeruuden sijaan.

Ryan Seacrestin radio-ohjelmassa haastateltu Khloe Kardashian toivoo, että ihmiset unohtaisivat Tristan Thompsonin pettämisskandaalin. Mies muhinoi tarjoilijatar Lana Blairin kanssa päiviä ennen Thompsonin ja Kardashianin yhteisen lapsen syntymää. Toisen kerran hän petti Kardashiania tänä vuonna helmikuussa perheystävä Jordyn Woodsin kanssa.

– Haluan kaikkien menevän elämässään eteenpäin ja olevan onnellisia, menestyviä ihmisiä. Haluan, että kaikki voivat olla parempia ihmisiä joka päivä. Tunnen aidosti niin. Tiedän, että kaikki tekevät virheitä, mutta kyse on siitä, kuinka ne käsitellään. Anteeksipyynnön tulee olla vähintään yhtä vahva kuin siihen johtaneen epäkunnioituksen. Olen antanut anteeksi ja minulle on annettu anteeksi, Khloe Kardashian sanoi haastattelussa.

Tristan Thompson osti äskettäin Khloe Kardashianille lahjaksi 400.000 dollarin arvoisen Porchen.

View this post on Instagram

“Egos trip, but the humble never stumbles baby!”

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on