Danielle Knudsonin bikinien alaosa valahti alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

View this post on Instagram

🌿🍃🌿 Photo: @kyledeleu

A post shared by 🇨🇦Danielle Knudson (@danielleknudson1) on

Täydellisyyttä hipovaa mallivartaloaan aktiivisesti työkseen esittelevä Danielle nähdään nyt poseeraamassa vihertävissä bikineissä, joiden alaosaa hän on parhaillaan vetämässä alaspäin. Lisäksi Knudson esittelee pakaroitaan poseeratessaan selin kameraan.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.