Danielle Knudsonin bikinien alaosa valahti alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Täydellisyyttä hipovaa mallivartaloaan aktiivisesti työkseen esittelevä Danielle nähdään nyt poseeraamassa vihertävissä bikineissä, joiden alaosaa hän on parhaillaan vetämässä alaspäin. Lisäksi Knudson esittelee pakaroitaan poseeratessaan selin kameraan.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.

Uusimmat