Sabina Särkän upea lomavideo Välimereltä – delfiinit saattoivat purjevenettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Varsinkin reissattuaan maailmalla. Hänen someseuraajansa saavatkin nähdä hänet ajoittain upeissa bikini- ja lomakuvissa.

View this post on Instagram

WOOOOW! We woke up to this 🐬🐬 #dolphins

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Sabina on totuttu näkemään sosiaalisen median kuvissaan ja videoissaan yleensä bikineissä tai uimapuvussa esittelemässä upeiden maisemien lisäksi myös mallivartaloaan.

Tällä kertaa vuorossa on kuitenkin hieman toisenlainen lomavideo, joka on monille varmasti siitä huolimatta sykähdyttävän kaunis. Sabina nimittäin kuvasi miten delfiiniparvi saattoi purjevenettä. Vastaavaa näkyä harva on päässyt ihastelemaan.